Belgischedatingsite.be Gratis registreren op de beste Belgische datingsites!

Volledig gratis datingsite


Iedereen die aan online dating doet heeft het ongetwijfeld reeds opgemerkt, bijzonder veel datingsites maken reclame met een slogan die aangeeft dat het gebruik van de datingsite gratis is. Vaak is dat echter niet het geval en biedt de datingsite gewoon de mogelijkheid aan om gebruik te maken van een gratis, maar beperkt lidmaatschap. Met een dergelijk lidmaatschap kunt u grote delen van de website gebruiken, maar lang niet allemaal.

Veel mensen vinden dit vervelend en zijn bijgevolg op zoek naar een datingsite die echt helemaal gratis is, maar bestaat zo’n datingsite eigenlijk wel? En als een dergelijke website al bestaat, is deze dan wel voldoende populair en interessant om er gebruik van te maken? We vertellen u in dit artikel graag alles wat u moet weten over het gebruik van een volledig gratis datingsite in België.

Datingsite tesamen ondervind het verschil

Gratis lidmaatschap van datingsites

In de inleiding van dit artikel hebben we het reeds gehad over het gratis lidmaatschap waar erg veel datingsites gebruik van maken. Een dergelijk lidmaatschap biedt u veelal enkele mogelijkheden om contact op te nemen met andere leden van de website in kwestie, al zijn die mogelijkheden veelal aanzienlijk beperkt. Daarnaast heeft u met een dergelijk lidmaatschap doorgaans ook steeds de mogelijkheid om een eigen profiel aan te maken en kunt u deze eveneens voorzien van een profielfoto. Welke mogelijkheden worden er dan precies beperkt? Uiteraard is dat sterk afhankelijk van de aard van de datingsite en kan dat aanzienlijk verschillen. Over het algemeen kunt u niet onbeperkt contact opnemen met andere leden van de datingsite en worden ook de mogelijkheden om uw profiel in de kijker te zetten sterk beperkt. Indien u dan over een betalend lidmaatschap beschikt kunt u gebruikmaken van alle mogelijkheden die de datingsite in kwestie te bieden heeft. Zo niet, dan zult u tegen vervelende beperkingen blijven aanlopen.

Welke datingsites zijn volledig gratis?

Bovenstaande brengt ons eigenlijk bij de hamvraag van dit artikel, namelijk welke datingsites echt helemaal gratis zijn. Helaas zijn deze op één hand te tellen. Nagenoeg alle goede datingsites bieden enkel en alleen een gratis lidmaatschap met daarbij de mogelijkheid om te kiezen voor een extra, betalend lidmaatschap. België telt wel één niet commerciële datingsite, namelijk Tesamen.org. Wanneer u gebruik wenst te maken van één van de andere datingsites zult u deze steeds geheel gratis kunnen uittesten, maar zullen de mogelijkheden ten allen tijde beperkt blijven. Daar staat uiteraard wel tegenover dat het geld dat wordt opgehaald bij de leden terug wordt geïnvesteerd in de datingsite in kwestie waardoor het systeem verder kan worden uitgebreid en er meer reclame kan worden gemaakt om zo nieuwe leden aan te trekken. Uiteraard komt dit alles ook de bestaande leden alleen maar ten goede.

Kwalitatieve, betalende datingsites

Uiteraard zit niemand er op te wachten om te betalen voor een datingsite. Veel mensen beschikken ook gewoon niet over voldoende budget om het lidmaatschap van een dergelijke datingsite te betalen. Jammer genoeg is het nu eenmaal zo dat het onderhouden van een dergelijke website erg veel tijd en werk en dus ook geld kost. Het voortbestaan van de datingsite waar u gebruik van maakt hangt dan ook veelal altijd af van de opbrengsten die worden opgehaald middels bijvoorbeeld lidmaatschappen. Mocht u een niet betalende datingsite vinden, dan zult u opmerken dat het aanbod aan leden niet alleen extreem beperkt is, maar daarnaast zou u ook zien dat de mogelijkheden van het systeem absoluut niet toereikend zijn. Het mag bijgevolg duidelijk zijn, wilt u gebruikmaken van een kwalitatieve datingsite met een groot aantal leden en voldoende mogelijkheden? Kies dan voor één van de betalende datingsites!