3 dont’s bij opmaken van dating profiel

Datingsite tesamen ondervind het verschilWanneer je de keuze hebt gemaakt om aan online dating te doen zijn er verschillende zaken waar je rekening mee zal moeten houden bij het opmaken van je dating profiel. Verschillende van deze punten lijken op het eerste zicht misschien zeer voor de hand liggend, in de praktijk gaan heel veel singles net hier de mist in. Hoe kan het namelijk dat je als goed uitziende man of prachtige vrouw zo weinig reacties ontvangt op je profiel? Vinden anderen je dan toch niet zo aantrekkelijk als je denkt of is er iets anders aan de hand? Wij zetten alvast drie punten op een rijtje die je maar beter niet kunt doen bij het invullen van je online dating profiel.

1.) Zorg voor een herkenbare foto

Dit is misschien nog wel de meest voor de hand liggende tip. Toch kiezen veel singles die aan online dating doen er vandaag de dag nog steeds niet voor om een herkenbare profielfoto te uploaden. Hoeveel leden heb jij bijvoorbeeld al niet gezien op een datingsite zonder foto? Of als ze al een foto hebben daar hun kat of hond op plaatsen? Het doel van een profielfoto is er voor zorgen dat potentiële partners zich aangesproken voelen tot jouw profiel en met je gaan praten. We kunnen je verzekeren dat, dat bijzonder moeilijk wordt wanneer je een foto van je huisdier plaatst. De eerste tip tot het op korte termijn vinden van een leuke partner via een datingsite is dan ook zorgen voor een herkenbare foto op je profiel.

2.) Draag geen zonnebril!

De tweede tip sluit meteen aan op de eerste. Veel singles knappen af op mensen die een zonnebril dragen. Je ziet het vaak voorbijkomen in met name het kennismakingsspel van Badoo, maar ook in online dating apps zoals Tinder. Veel singles die een foto van een bepaald persoon met een zonnebril voorbij zien komen knappen hier op af. Wil je er met andere woorden echt zeker van zijn dat je zoveel mogelijk leuke singles kan aanspreken met jouw profiel op een datingsite of in een app? In dat geval kan je die zonnebril maar beter achterwege laten!

3.) Zorg voor een profielfoto met alleen jezelf op

Vernieuwde RelatieplanetOok de derde tip die we je geven heeft betrekking tot de foto die je plaats op je online dating profiel. Het is je namelijk ongetwijfeld al eens opgevallen dat heel veel singles niet meteen kiezen voor een foto van alleen zichzelf, maar ook van hun vrienden, familieleden en ga zo maar door. Dit is om verschillende redenen geen goed idee. Voor de bezoeker van je online dating profiel kan er bijvoorbeeld verwarring ontstaan. Wie is de dame achter het profiel nu namelijk echt? Is ze bovendien ook wel echt single, want die ene man op de foto heeft haar wel erg stevig vast? Het zijn stuk voor stuk vragen die in de hoofden spelen van vrijgezellen die via een datingsite op zoek gaan naar een nieuwe partner. Wil je deze verwarring voorkomen en wil je er voor zorgen dat de leukste singles met jouw contact opnemen? In dat geval is een profielfoto met alleen jezelf op plaatsen beslist een aanrader!

Bovenstaande drie tips zijn uiteraard slechts het topje van de ijsberg. Regelmatig kiezen we er hier bij Belgischedatingsite.be voor om enkele interessante tips op een rijtje te zetten met betrekking tot het opmaken van een online dating profiel of het verbeteren van je online dating ervaringen. Wees er dus zeker van om regelmatig eens terug een kijkje te nemen op deze website voor meer interessante date tips!