55% korting op volledig lidmaatschap 50liefde.be

Steeds vaker gaan 50-plussers via het internet op zoek naar niet alleen een nieuwe relatie, maar ook naar nieuwe vriendschappen. De Belgische datingsite 50liefde.be is op dit vlak een absolute aanrader. Deze datingsite richt zich uitsluitend op 50-plussers waardoor je niet in aanraking zal komen met veel te jonge leden. Daarnaast zijn alle leden bij deze datingsite op zoek naar een constructieve relatie met een fijne partner en dus niet naar losse flirts of andere capriolen.

Registreren bij de datingsite 50liefde.be is volledig gratis, maar wanneer je gebruik wenst te maken van alle mogelijkheden die deze datingsite te bieden heeft zal je waarschijnlijk toch willen opteren voor het volledige lidmaatschap. Momenteel kan dit lidmaatschap worden afgesloten tegen een extra voordelige prijs! Tot en met het eind van de zomer geeft 50liefde.be haar leden die intekenen op het volledige lidmaatschap immers een korting ter waarde van zomaar even 55 procent!

Wat is 50liefde.be?

50liefde.be is een Belgische datingsite die zich in het bijzonder richt op het samenbrengen van 50-plussers die op zoek zijn naar een vaste relatie met een leuke partner. Ben je niet zozeer op zoek naar een nieuwe relatie, maar zou je graag gewoon nieuwe vriendschappen willen smeden? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem. Dit alles zorgt er voor dat 50liefde.be een absolute aanrader is voor 50-plussers.

* De 55% korting op het full membership is geldig van 14 juli tot en met 31 augustus 2016.