Belgischedatingsite.be Gratis registreren op de beste Belgische datingsites!

Anoniem daten


Het taboe dat gedurende een lange tijd heerste rond online dating lijkt langzaam maar zeker te zijn verdwenen. Dit neemt evenwel niet weg dat veel mensen het nog steeds belangrijk vinden om een bepaalde anonimiteit te hanteren op het internet. In principe kunnen we dit alleen maar aanmoedigen. Anoniem daten is namelijk erg belangrijk om je eigen veiligheid te kunnen garanderen en vervelende situaties te kunnen voorkomen. Wil jij ook graag beginnen met online daten, maar zou je dat graag willen doen op een anonieme manier? In dat geval vertellen wij je op deze pagina graag hoe je dit moet doen en bij welke datingsites je hiervoor terecht kan!

Anoniem op zoek naar een leuke partner

Veel mensen die aan anoniem daten willen doen zijn op zoek naar een nieuwe relatie. Ze willen echter anoniem blijven en er zeker van zijn dat hun profiel goed wordt afgeschermd van de zoekmachines om bijvoorbeeld niet ‘betrapt’ te worden door vrienden of familieleden. Dat is uiteraard perfect mogelijk. Wanneer je er voor kiest om een beroep te doen op de diensten van een datingsite die reeds gedurende een lange tijd bestaat zal je namelijk kunnen vaststellen dat deze altijd de privacy van diens leden goed weet te beschermen. Profielen worden dan bijvoorbeeld nooit geïndexeerd in de zoekmachines waardoor de kans om betrapt te worden eigenlijk zeer klein wordt gehouden.

Bekende datingsites die er om bekend staan de privacy van hun leden hoog in het vaandel te dragen zijn onder meer Relatieplanet.be, Metjou.be evenals Tesamen.org. Deze drie datingsites stellen alles in het werk om er voor te zorgen dat uitsluitend mensen die ook lid zijn van de datingsite in kwestie jouw profiel kunnen zien. Op deze manier kan je in alle rust op zoek gaan naar een fijne partner zonder dat iemand uit je familie of vriendenkring dit te weten komt.

Pas op met profielen op de homepagina

Wil je anoniem daten? Pas dan op met datingsites die er voor kiezen om profielen weer te geven op de homepagina van hun website. Niet zelden kiezen datingsites er zomaar random voor om een aantal foto’s van leden op hun homepagina te plaatsen op potentieel geïnteresseerde vrijgezellen te overhalen om zich eveneens in te schrijven op de datingsite in kwestie. Wanneer dan onverhoopt jouw foto daar verschijnt is er uiteraard niet zoveel sprake meer van anoniem daten. Omwille van deze reden is het dan ook best om datingsites als deze te vermijden.

Anoniem seksdaten

Anoniem daten kan niet alleen maar interessant zijn wanneer je op zoek bent naar een nieuwe relatie. Wat bijvoorbeeld ook te denken van de situatie waarin je op zoek bent naar een seksdate? Anoniem daten komt dan zomaar even nog beter van pas. Steeds meer mensen die geen tijd of gewoon geen zin hebben in een relatie kiezen er voor om via het internet op zoek te gaan naar een geschikte seksdate. Het spreekt echter voor zich dat je niet wil dat je kind, je ex-vrouw of bijvoorbeeld je baas te weten komt dat je zoekt naar seks op het internet. Dat hoeft gelukkig ook helemaal niet! Anoniem daten zorgt er voor dat je bij bijvoorbeeld datingsites als 123sexmatch.be en Regiosexcontact.be, maar ook bij Buurmeisjes.be de lekkerste vrijgezelle dames en heren kan strikken voor een seksdate en dat zonder dat ook maar iemand je hier op kan betrappen!

Bewaak de controle over je profiel!

Tot slot, anoniem daten begint uiteraard ook bij jezelf. Veel mensen die een anonieme date willen beleven via het internet kiezen er voor om gebruik te maken van de beste datingsites die er op dit vlak bestaan, maar vergeten hun profiel te beveiligen met een goed wachtwoord. Op deze manier kan je profiel zomaar worden gehackt waardoor je aanwezigheid op een datingsite alsnog openbaar kan worden. Er voor zorgen dat je gebruik maakt van een echt veilig wachtwoord is dan ook altijd van bijzonder groot belang!