Citydate.be

Speeddating is tegenwoordig razend populair. Hoe interessant online dating namelijk ook mag zijn, veel vrijgezellen geven er toch nog steeds de voorkeur aan om in contact te komen met mensen van het andere geslacht in het echte leven. Daar komt bij dat een speeddate ook nog eens zeer leuk kan zijn. Je neemt plaats in een leuke bar of een fijn restaurant waar je op één avond tijd zomaar even een heleboel leuke mensen kan leren kennen. De website Citydate.be heeft de populariteit van speeddating vandaag de dag goed weten in te schatten en heeft er voor gekozen om evenementen op touw te zetten die specifiek zijn gericht op vrijgezellen.

Het concept is zeer eenvoudig en daardoor erg toegankelijk, maar dat is niet het enige voordeel. Citydate.be organiseert haar speeddating evenementen namelijk zowel in Antwerpen, Oost-Vlaanderen als Vlaams Brabant waardoor je nooit ver dient te rijden. Zou jij ook wel eens een leuke speeddate willen beleven? Aarzel dan niet langer en ontdek snel de unieke mogelijkheden die de Belgische datingsite Citydate.be voor jou in petto heeft!

Hoe werkt Citydate.be precies?

Voor alle duidelijkheid, Citydate.be is dus geen echte datingsite in de klassieke zin van het woord. Je zal op Citydate.be zelf dus geen vrijgezellen leren kennen. Wil je in contact komen met nieuwe singles dan zal je, je dus moeten inschrijven voor één van de vele speeddating avonden die door Citydate.be worden georganiseerd. Het concept waar op vlak speeddating gebruik van wordt gemaakt is werkelijk zeer eenvoudig. De vrouwen die zich hebben ingeschreven voor een speeddate nemen namelijk plaats aan één van de verschillende tafeltjes die staan opgesteld waarna ze per mannelijke vrijgezel 6 minuten de tijd krijgen om hen te leren kennen.

In principe zal je tijdens een avondje speeddating steeds tussen de 7 en 12 vrijgezellen leren kennen. Wil je na afloop van de speeddate graag nog even blijven hangen om verder kennis te maken? Dan is dat absoluut geen enkel probleem. Ook wanneer je dus niet meteen een potentiële partner ziet tussen de vrijgezellen beleef je dus gegarandeerd een leuke avond!

Speeddating voor alle leeftijden bij Citydate.be

Ben je wel te vinden voor een leuke speeddate dichtbij huis, maar vrees je da je nog te jong of misschien net te oud bent? Dat is absoluut nergens voor nodig! Citydate.be heeft het ook op dat vlak uitstekend voor elkaar. De speeddating avonden die door Citydate.be worden georganiseerd zijn namelijk specifiek toegespitst op een bepaalde leeftijdscategorie. Zo kan je deelnemen aan een speeddating voor jongeren tussen de 24 en 36 jaar (zeer populair), maar is het ook mogelijk om deel te nemen aan een speeddate die is voorbehouden voor vrijgezellen tussen de 36 en 48 jaar of 48 tot 59 jaar. Het mag dan ook duidelijk zijn, welke leeftijd je ook hebt, het is steeds zonder probleem mogelijk om een leuke speeddate te beleven en tal van leuke vrijgezellen te leren kennen.

Speeddating, zeer populair bij vrouwen

Wat meteen opvalt bij het bekijken van de speeddating evenementen die door Citydate.be worden georganiseerd is het feit dat het aantal beschikbare plaatsen voor vrouwelijke deelnemers al snel is ingepalmd. Veel mannelijke vrijgezellen klagen vaak over het feit dat er maar weinig vrouwelijke singles aan online dating doen. Dat is niet helemaal waar, maar het is wel duidelijk dat veel (jonge) vrouwen blijkbaar toch de voorkeur geven aan speeddating. Het mag dan ook duidelijk zijn, ook wanneer je snel kennis wil maken met één of meerdere fijne, knappe vrouwen uit jouw buurt is het meer dan de moeite waard om één van de speeddating evenementen van Citydate.be bij te wonen!

Beleef een fijne speeddate bij Citydate.be!

Bovenstaande maakt het eigenlijk reeds duidelijk, ben je na een lange periode nog steeds vrijgezel en zou je daar maar wat graag verandering in willen brengen? Ben je niet zo’n grote fan van het online dating principe en geef je er bijgevolg nog altijd de voorkeur aan om singles in het echte leven te leren kennen? In dat geval kunnen we je alleen maar aanraden om het speeddating concept van Citydate.be uit te proberen. De speeddating evenementen worden gehouden dicht bij jouw huis waardoor je nooit ver hoeft te rijden en bovendien leer je gegarandeerd op één avond tijd enkele erg leuke vrijgezellen kennen. Klinkt dit alles voor jou ook als muziek in de oren? Twijfel dan geen moment langer en schrijf je vandaag nog in voor één van de komende speeddate evenementen van Citydate.be in jouw buurt!