Januari is de maand om te daten!

Het spreekt voor zich dat het, het hele jaar door goed is om te daten en nieuwe mensen te leren kennen, maar het moet gezegd  dat maand januari toch de populairste periode is onder singles. De reden hiervoor is niet ver te zoeken. De feestdagen liggen net achter ons en dan maken vrijgezellen de balans op van hun leven. Ze kijken bovendien even terug naar het voorgaande jaar en maken voor zichzelf uit wat ze de komende tijd anders willen gaan doen en meer tijd voor vrij willen maken. In het bijzonder het vinden van een (nieuwe) partner staat bij veel singles op het programma. Dat mag dan op het eerste zicht misschien niet zo voor de hand liggend zijn, door in de maand januari aan online dating te doen zijn je slaagkansen op het vinden van een leuke partner in ieder geval aanzienlijk.

Grootste aantal nieuwe aanmeldingen op datingsites

Verschillende populaire datingsites in België hebben aangegeven dat ze tijdens de maand januari het grootste aantal nieuwe registraties kunnen optekenen. Ook dit wijst er op dat veel vrijgezellen aan de start van het nieuwe jaar proberen om een fijne partner te vinden. Uiteraard is lang niet iedereen op zoek naar een vaste relatie. Onderzoek heeft aangetoond dat naast een relatie vrijgezellen gewoon meer tijd willen doorbrengen met anderen. Dat kunnen ook perfect mensen zijn van hetzelfde geslacht. Een eveneens niet onaanzienlijk aantal mensen kiest er voor om zich in de maand januari aan te melden op een datingsite die is gespecialiseerd in seksdating. Ook deze keuze zou zomaar met de recent afgelopen feestdagen te maken kunnen hebben. Die partner van je beste vriend of vriendin zag er wel erg lekker uit… Hoe dan ook, omwille van welke reden mensen zich willen aanmelden op een datingsite, de maand januari lijk op dat vlak een absolute voltreffer te zijn.

Een gratis date in januari

Veel mensen voelen er op zich maar weinig voor om online dating uit te proberen, in het bijzonder omdat ze vrezen dat ze daarvoor een behoorlijke som geld op tafel zullen moeten leggen. Niets is echter minder waar. Iedere zichzelf respecterende Belgische datingsite heeft er namelijk voor gekozen om haar leden een gratis lidmaatschap aan te bieden. Een dergelijke lidmaatschap biedt je de mogelijkheid om de leukste singles te leren kennen zonder dat je er ook maar één enkele euro voor dient te betalen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil jij deze maand ook je geluk beproeven en zou je graag een leuke date beleven met een fijne partner? Twijfel dan niet langer en maak gebruik van het gratis lidmaatschap dat door zoveel Belgische datingsites waaronder met name Relatieplanet.be wordt aangeboden! Misschien kan jij op deze manier tijdens de eerste maand van 2016 wel meteen jouw nieuwe levenspartner vinden!