Nieuwe dating app Bumble

Alle vrijgezellen hebben ongetwijfeld wel eens gehoord van Tinder, de dating app die het mogelijk maakt om aan de hand van foto’s te bepalen of je met een bepaalde man of vrouw zou willen afspreken. Vinden beide personen de foto van elkaar leuk, dan ontstaat er een match waardoor je met elkaar kan praten. Vindt die match niet plaats, dan is er geen mogelijkheid om met elkaar contact op te nemen.

Veel vrouwen lijken echter af te stappen van Tinder omdat ze het een behoorlijk vrouwonvriendelijke app vinden. Veel mannen zouden er dan ook uitsluitend op zitten om een onenightstand te versieren. Om tegemoet te komen aan de wensen van vrijgezelle vrouwen slaande mede-oprichtster van Tinder Whitney Wolfe en de CEO van Badoo Andrey Andreev de handen in elkaar. Zij lanceerden immers de gloednieuwe dating app Bumble.

Vergelijkbaar met Tinder

Wanneer je de app voor het eerst grondig bekijkt zal je merken dat er grote overeenkomsten zijn met de dating app Tinder. Toch zijn er enkele niet te onderschatten verschillen. In eerste instantie is het zo dat alleen vrouwen een gesprek kunnen aanknopen met een match. Het is namelijk één ding om iemand mooi te vinden, maar wie zegt dat je er meteen mee wil gaan praten? Wanneer een match plaatsvindt beschikt de vrouw over 24 uur de tijd om een gesprek te starten. Gebeurt dat, dan kan je blijven met elkaar praten. Gebeurt dit niet, dan gaat de connectie voor altijd verloren.

Op zoek naar een relatie

Het verschil tussen Bumble en tussen Tinder is nu reeds duidelijk. Daar waar op Tinder heel veel mannen op zoek zijn naar een losse flirt of een one night stand is dat bij Bumble niet het geval. Hier zitten alleen mannen en vrouwen op die graag een relatie met iemand willen beginnen. De slaagkansen om dit te bereiken zijn dan ook veel groter dan bij met name Tinder het geval is. Indien je op zoek bent naar een goede dating app om een geschikte partner te vinden om een relatie mee aan te gaan zou Bumble dus zomaar eens de perfecte oplossing kunnen betekenen.

Gratis

In een tijd waarin online dating in het merendeel van de gevallen helemaal gratis is spreekt het voor zich dat ook een speciale dating-app niet betalend kan zijn. Bumble kan dan ook door iedereen helemaal gratis worden gebruikt. Hoe dan ook, wil je graag daten met behulp van je smartphone en ben je op zoek naar een fijne partner? In dat geval kan het absoluut de moeite waard zijn om even kennis te maken met de mogelijkheden van de gloednieuwe Bumble dating-app!