Nieuwe datingsite voor Disney fans

Disney fans die nog vrijgezel zijn opgelet! Er is namelijk een nieuwe datingsite op het internet losgelaten die zich in het bijzonder richt op mensen die Disney een warm hart toedragen. De nieuwe datingsite genaamd Mouse Mingle heeft er voor gekozen om mensen aan elkaar te koppelen op basis van hun liefde voor en kennis van Disney. De verschillende vragen die op de website aan leden worden gesteld zijn uiteraard op gepaste wijze opgeleukt. Zo wordt er met betrekking tot een huisdier gevraagd of iemand meer een Nemo- of een Chesire Cat persoon is.

Bovendien is het voor leden van de gloednieuwe datingsite ook mogelijk om aan te geven wat hun favoriete Disney herinnering, maar ook liedje en personage is. Of wat te denken van de minst leuke film van Disney die ze gezien hebben? Enig nadeel van deze toch wel verrassend leuke datingsite is dat het uitsluitend voor betalende leden mogelijk is om elkaar berichten te sturen.

Bezoek aan Disneyland

De bedenker van de gloednieuwe datingsite Dave Tavres zegt op het idee te zijn gekomen na een bezoek aan… hoe kan het ook anders Disneyland. Net zoals wel vaker het geval was vroegen de vrienden van Tavres zich af hoe het met diens liefdesleven was gesteld. “Ik moest evenwel altijd hetzelfde antwoord geven. Ik ben namelijk op zoek naar een leuke partner die over dezelfde interesses in Disney beschikt als ik. Het is evenwel nooit mogelijk om hier op te filteren wanneer je via het internet gaat daten“. Het gevolg mag duidelijk zijn. Bij thuiskomst ging Tavres brainstormen over hoe hij dit probleem kon oplossen en niet veel later werd de naam Mouse Mingle vastgelegd. Op vandaag is de datingsite voor liefhebbers van Disney reeds bijzonder populair en heeft ze reeds verschillende fans op liefdesvlak bij elkaar gebracht.

Nichemarkt trend in datingland

Het verkennen van nichemarkten lijkt wel een heuse trend te zijn geworden in datingland. Recent nog verscheen er namelijk ook reeds een datingsite genaamd Whovan Love. Deze werd opgericht door fans van Doctor Who. Daarnaast vond eerder ook reeds een datingsite de weg naar het internet voor liefhebbers van series over vampieren. We zijn nu reeds benieuwd wat de volgende niche datingsite zal worden!