Ontdek het vernieuwde Relatieplanet.be!

De Belgische datingsite Relatieplanet.be is één van de bekendste en tevens ook populairste datingsites van België. Relatieplanet heeft er dan ook reeds een lange geschiedenis opzitten die ons terug mee in de tijd neemt naar het jaar 2002. Vanaf dit jaar is de datingsite een absolute autoriteit op vlak van online dating. Door de jaren heen hebben zomaar even meer dan 400.000 mensen er hun partner gevonden, dat zijn niet minder dan 200.000 relaties!

Om er voor te zorgen dat Relatieplanet.be aan alle noden van haar leden kan blijven voldoen en toch ook toegankelijk blijft voor nieuwe vrijgezellen op zoek naar een relatie heeft men er voor gekozen om de website evenals het systeem in een nieuw jasje te stoppen. Wat blijkt, online dating is nu nog eenvoudiger, toegankelijker en bovendien efficiënter! Het vinden van een geschikte partner om een relatie mee aan te gaan is nu werkelijk kinderspel geworden!

Vernieuwde Relatieplanet

Wegwijs in het nieuwe Relatieplanet.be

Veel singles zullen zich ongetwijfeld afvragen waarom men er nu voor heeft gekozen om Relatieplanet.be te veranderen. De datingsite deed het uitstekend en veel vrijgezellen maakten er iedere dag opnieuw tot volle vreugde gebruik van. Het is echter zo dat Relatieplanet.be steeds meer leden te verwerken kreeg. Het betreft zowel jonge mensen die over een uitstekende kennis van het internet beschikken als oudere singles die door middel van hun online dating hun geluk willen beproeven. Om zo optimaal mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van alle gebruikers werd er voor gekozen om de website in een volledig nieuw jasje te stoppen. Zo wordt alles nog overzichtelijker en toegankelijker zonder dat er aan de mogelijkheden wordt geraakt. Wees dus niet bang dat de veranderingen de mogelijkheden van jou als gebruiker zullen beperken, want dat is beslist niet het geval!

Is het toch voor jou toch niet helemaal duidelijk hoe je nu bijvoorbeeld een nieuw profiel moet aanmaken op Relatiepalnet.be of wil je graag meer informatie over de verschillende onderdelen waar je gebruik van kan maken? Op de datingsite zijn tal van video’s terug te vinden die je in een handomdraai tonen hoe je nu precies het maximale uit de mogelijkheden van Relatieplanet.be dient te halen. Het mag dan ook duidelijk zijn, of je nu als single veel of helemaal geen kennis hebt van de computer of het internet, iedereen kan zonder probleem zijn of haar gedroomde partner vinden in de vernieuwde Relatieplanet website!

Gratis inschrijven op Relatieplanet.be

Dat Relatieplanet.be zo toegankelijk mogelijk wil blijven voor iedereen blijkt uit het bestaan van verschillende lidmaatschappen. Nieuwe leden die willen ontdekken of online dating al dan niet iets voor hun is kunnen er in ieder geval voor kiezen om zich gratis in te schrijven. Het gratis lidmaatschap van Relatieplanet.be maakt het mogelijk om een volledig eigen profiel aan te maken inclusief 20 foto’s. Bovendien beschik je over onbeperkte toegang tot alle profielen die zijn aangemeld bij de datingsite en kan je per dag interesse tonen in vijf singles. Indien je toegang wenst te krijgen tot alle, uitgebreide mogelijkheden die deze datingsite voor jou in petto heeft zal je evenwel één van de betalende abonnementen moeten gebruiken, maar ook deze zijn opvallend scherp geprijsd!

Betaalde abonnementen

Hoewel het absoluut geen verplichting is kiezen de meeste gebruikers van de datingsite Relatieplanet.be er voor om na enige tijd gebruik te maken van het betalende lidmaatschap. Hier zijn verschillende goede redenen voor aan te halen. Uiteraard spreekt het voor zich dat je, op het ogenblik dat je een leuke potentiële partner hebt gevonden deze op zo optimaal mogelijke wijze zal willen kunnen benaderen. Om toegang te krijgen tot alle functies van Relatieplanet kan je er voor kiezen om één van de betalende lidmaatschappen af te sluiten. In tegenstelling tot bij de vele andere datingsites is het zo dat u bij deze reeds een volledig abonnement heeft voor amper 6 euro per maand! Het mag dan ook duidelijk zijn, ben je op zoek naar een leuke, zeer kwalitatieve, veilige en bovendien gratis of erg betaalbare datingsite? In dat geval is gebruikmaken van de mogelijkheden van de vernieuwde datingsite Relatieplanet.be ongetwijfeld iets voor jou!

Vernieuwde Relatieplanet