Smartvibes.be

Speeddating is vandaag de dag meer dan ooit één van de interessantste manieren om in contact te komen met leuke singles. Tijdens een speeddate zal je in enkele minuten tijd kennis kunnen maken met een single waarna je voor jezelf kan uitmaken of deze persoon al dan niet voldoet aan je verwachtingen. Is dat niet het geval, dan zijn er nog heel wat andere vrijgezellen die op je wachten. Smartvibes.be is een website die er voor heeft gekozen om verspreid over Nederland zeer interessante speeddates te organiseren voor alle leeftijden.

Deze dates worden gehouden in verschillende steden waardoor je eigenlijk nooit ver van huis hoeft te gaan. Daar komt bij dat je zomaar iemand tegenover je kan krijgen die je al eens hebt gezien en waar je stiekem al een oogje op hebt gehad. Wil je graag een leuke en spannende avond beleven terwijl je misschien wel de partner van je dromen leert kennen? In dat geval is deelnemen aan één van de speeddates van Smartvibes ongetwijfeld een interessante keuze!


Waarom kiezen voor speeddating?

Er zijn heel veel goede redenen aan te halen waarom het interessant is om te kiezen voor speeddating. Eén van de belangrijke redenen gaat schuil in het feit dat veel mensen tegenwoordig een heel druk leven hebben. Er is bijvoorbeeld je werk, maar daarnaast kan het ook voorkomen dat je bijvoorbeeld al kinderen hebt. In al deze gevallen heb je hoe dan ook vaak niet veel tijd beschikbaar om aan dating te doen, laat staan om uit te gaan. Voor deze doelgroep is speeddaten echt ideaal. Door deze vorm van daten maak je op één avond namelijk kennis met zeven verschillende leuke singles die allemaal op zoek zijn naar hetzelfde als jou, namelijk die ene bijzondere partner vinden. Klinkt dit alles voor jou ook als muziek in de oren? Aarzel dan niet langer, schrijf je snel in bij Smartvibes en zelf ook deel aan deze unieke manier van daten.

7 vrouwen, 7 mannen, 7 minuten

Het principe dat door Smartvibes wordt gehanteerd is bijzonder interessant, maar ook erg eenvoudig. Er zijn 7 mannen en 7 vrouwen die elk gedurende 7 minuten met elkaar kunnen praten. Tijdens deze zeven minuten heb je de kans om elkaar beter te leren kennen en om leuke vragen te stellen. Wanneer deze tijd is verstreken zal je door moeten gaan naar de volgende single die zit te wachten. De vrouwen blijven de hele avond aan hun tafeltje zitten terwijl de mannen door moeten schuiven. Tijdens en na het gesprek beschik je steeds over de mogelijkheid om op een speciaal daarvoor bestemd papier aan te geven wat de kernwoorden van het gesprek waren. Dat kan later nog van pas komen! Na afloop van de speeddating zal je vervolgens de mogelijkheid hebben om via de website van Smartvibes aan te geven met wie je een klik voelde en wie je nog eens terug wil zien. Wanneer de interesse wederzijds is zal het systeem automatisch de persoonlijke gegevens uitwisselen waardoor jullie kunnen afspreken en elkaar beter kunnen leren kennen. Klinkt goed niet?

Unieke voordelen van Smartvibes

Bovenstaande klinkt voor jou als single ongetwijfeld reeds als muziek in de oren, maar er is meer. Veel mensen houden er namelijk niet van om kennis te maken met singles die ver van hun vandaan wonen. Wanneer er dan toch iets moois bloeit kan de grote afstand zomaar een obstakel zijn en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Door gebruik te maken van de speeddating mogelijkheden van Smartvibes is dat niet het geval. Deze soort van datingsite zorgt er namelijk voor dat er kan worden ingetekend op speeddates bij jou in de buurt waardoor je nooit een grote afstand dient te rijden. Ben je overtuigd en wil je ook graag een fijne speeddate beleven? In dat geval mag het reeds duidelijk zijn dat een beroep doen op de mogelijkheden van Smartvibes dan voor jou ongetwijfeld zeer interessant is!