Speeddating

Lang niet iedereen is te vinden voor het concept van online dating. Sterker nog, veel vrijgezellen die op zoek zijn naar een nieuwe partner moeten er helemaal niets van weten. Gelukkig bestaan er tegenwoordig ook nog andere mogelijkheden om kennis te maken met leuke vrijgezellen. Neem nu bijvoorbeeld speeddating. Bij deze vorm van daten is het mogelijk om op één avond tijd kennis te maken met een groot aantal vrijgezellen mannen en vrouwen. Iedereen krijgt gedurende 6 minuten de tijd om kennis te maken met de singles van het andere geslacht.

Bovenstaande is bijzonder interessant, want op deze manier zorg je er voor dat je meteen je potentiële partner in het echt kan zien en er even mee kan praten. Dat is uiteraard niet het geval bij een online datingsite. Wanneer je met andere woorden graag enkele fijne singles wenst te leren kennen uit jouw omgeving, dan is het beslist de moeite waard om je gratis aan te melden op de website van Smartvibes.be!

De voordelen van speeddating

Speeddating is eigenlijk altijd al bijzonder populair geweest en dat bovendien bij singles van alle leeftijden. Nog voor er ook maar sprake was van online dating werden er in verschillende grootsteden haast wekelijks speeddating evenementen georganiseerd. Door de jaren heen en ondanks de komst van heel wat nieuwe mogelijkheden om kennis te maken met vrijgezellen kon er alleen maar worden vastgesteld dat de populariteit van speeddating nooit echt is afgezwakt. Nog steeds worden er op verschillende plaatsen dan ook prima speeddating avonden of namiddagen georganiseerd die vaak nog een erg leuk gevolg krijgen. Ben jij ook benieuwd naar alle voordelen die speeddating met zich meebrengt? Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet:

  • Speeddating is er voor alle leeftijden;
  • Je leert op een laagdrempelige en leuke manier nieuwe vrijgezellen kennen;
  • Je hebt de mogelijkheid om een speeddating evenement in je eigen regio bij te wonen;
  • Er zijn geen verplichtingen en je privacy wordt altijd gerespecteerd;
  • Er wordt per speeddating evenement gewerkt met leeftijdscategorieën;
  • Een speeddate wordt vaak gehouden in een uitnodigende en sfeervolle omgeving;

Zoals bovenstaand overzicht duidelijk maakt zijn er aan speeddaten echt wel heel wat interessante voordelen verbonden. Ben jij nog vrijgezel en wil je daar graag op een ontspannende manier verandering in proberen brengen? In dat geval is het altijd de moeite waard om je aan te melden voor een speeddating evenement. Wordt het uiteindelijk toch niets? Dan heb je op z’n minst een bijzonder leuke avond beleeft en misschien wel enkele nieuwe vrienden of vriendinnen leren kennen!

Speeddating in Antwerpen, Gent en Leuven

Citydate.be heeft er op moment van schrijven voor gekozen om haar diensten aan te bieden in drie verschillende steden verspreid over België. Het heeft voor haar speeddating avonden gekozen voor grootsteden zoals Gent, Antwerpen en Leuven. Het spreekt voor zich dat niet alleen inwoners van deze steden, maar ook mensen uit de omgeving er voor kunnen kiezen om zich in te schrijven voor de speeddatings die hier worden georganiseerd. De reden waarom er voor deze drie steden verspreid over Vlaanderen werd gekozen gaat schuil in de beperkte afstand die vrijgezellen dan moeten afleggen om deel te nemen aan de speeddating avonden. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, wil je graag kennismaken met leuke vrijgezellen uit de regio en wil je daarvoor geen lange afstanden moeten rijden? In dat geval is het beslist de moeite waard om de interessante voordelen van speeddating te leren kennen.

Maak kennis met 12 singles op één avond

Door het unieke concept van Smartvibes is het mogelijk om op één avond tijd kennis te maken met 12 verschillende vrijgezellen. Alle aanwezige mannen krijgen de mogelijkheid om te praten met de verschillende vrouwen en dat in een aparte ruimte. Na afloop van de speeddating zelf komen alle vrijgezellen samen en kunnen ze nog wat verder praten en een fijne avond beleven. Deze manier van werken heeft in het verleden reeds meermaals haar efficiëntie bewezen. Veel mensen, zowel jong als oud hebben door de jaren heen op deze manier hun partner of in ieder geval een fijne, nieuwe vriendschap gevonden. Klikt dit voor jou ook als muziek in de oren en ben je het beu om alleen te zijn? In dat geval kunnen we je alleen maar aanraden om deel te nemen aan één van de succesvolle speeddating avonden die verspreid over het land worden gehouden.

Verschillende leeftijden

Vrijgezellen die in het verleden reeds deel hebben genomen aan een speeddate zullen waarschijnlijk gemerkt hebben dat dergelijke evenementen door mensen van alle leeftijden worden bezocht. Het spreekt echter voor zich dat iemand van 25 jaar er niet op zit te wachten om kennis te maken met een vrijgezel van 45 jaar en omgekeerd. Dat beseft ook Citydate. Omwille van deze reden heeft men er dan ook voor gekozen om verschillende avonden te organiseren voor de diverse leeftijdsgroepen. Zo zijn er speeddating avonden voor mensen van 20 tot 30 jaar, voor mensen van 25 tot 36 jaar, voor vrijgezellen die een leeftijd hebben van tussen de 32 en 43 en ook singles tussen de 37 en 48 jaar kunnen deelnemen aan één van de vele leuke speeddating avonden die worden georganiseerd door Smartvibes.be.

Speeddating in een sfeervol kader

Bij Citydate.be begrijpen ze als geen ander dat het een beetje onwennig kan zijn om voor het eerst op speeddating te gaan. Omwille van deze reden worden de speeddatings steeds gehouden in een zeer gezellig en comfortabel kader. Dat zorgt er voor dat zowel de vrijgezellen mannen als vrouwen optimaal kunnen ontspannen om zich volledig te richten op het leren kennen van hun date. Bovendien is het zoals  eerder op deze pagina reeds aangegeven ook vaak zo dat een speeddate wordt georganiseerd in verschillende steden of regio’s. Ben je bijvoorbeeld zelf woonachtig in Gent, Antwerpen of Leuven of in ieder geval in de omgeving van één van deze steden? In dat geval is het altijd mogelijk om een speeddating evenement in jouw eigen buurt bij te wonen. Hoe dan ook, wil jij ook graag aan speeddating doen in een leuk, uitnodigend en bovendien erg gezellig kader? Dan is het beslist de moeite waard om gebruik te maken van de mogelijkheden die worden aangeboden door Citydate, de expert op vlak van speeddating in Vlaanderen!