Tijdelijk 3 dagen volledig gratis lidmaatschap bij 50plusmatch!

De bekende datingsite voor 50-plussers 50plusmatch biedt haar nieuwe leden de mogelijkheid om gedurende een periode van 3 dagen helemaal gratis gebruik te maken van alle mogelijkheden die de datingsite te bieden heeft. U kunt met andere woorden tijdelijk niet alleen gratis gebruikmaken van de standaard mogelijkheden van de datingsite, maar u heeft een volledige toegang tot alle mogelijkheden en het volledige ledenbestand en dat voor een periode van 3 dagen. Beslist u na die periode om niet verder te gaan met de datingsite, dan dient u daar geen enkele euro voor te betalen.

Bent u als 50-plusser op zoek naar een leuke nieuwe vriendschap of misschien wel naar een geschikte partner om een toekomst mee uit te bouwen? In al deze gevallen is het beslist een aanrader om gebruik te maken van deze mooie aanbieding van de datingsite 50plusmatch!

Door nu lid te worden van de datingsite 50plusmatch ontvangt u een gratis volledig lidmaatschap voor een periode van 3 dagen. Het is mogelijk om gebruik te maken van deze speciale aanbieding tot en met 17 februari 2014. Door op onderstaande banner te klikken kunt u zich meteen en helemaal gratis aanmelden op de datingsite 50plusmatch. Twijfel dus niet te lang en profiteer snel van deze mooie aanbieding!