Victoria Milan: seksuele fantasieën op kerstborrel

Volgende week zitten we met z’n allen terug gezellig rond de kersttafel en daar worden volgens een enquête van de datingsite Victoria Milan wel eens pittige verhalen verteld of wensen kenbaar gemaakt. De enquête werd gehouden onder 8300 leden van de datingsite. Zomaar even 62 procent van de leden die werden ondervraagd gaven aan dat ze zich tijdens een kerstfeestje zomaar zouden kunnen laten meeslepen door hartstocht. Opvallend detail dat blijkt uit de enquête van Victoria Milan is wel dat het merendeel van de leden de voorkeur geeft aan in bed duiken met een collega van op het werk. Ook de kerstborrel op het bedrijf waar je werkt zou dus zomaar eens extra spannend kunnen gaan worden dit jaar!

81% flirt op bedrijfsfeestjes

Dat je om te flirten uiteraard niet genoodzaakt bent om gebruik te maken van een datingsite spreekt voor zich. Eén van de vaakst voorkomende plaatsen waar mensen met elkaar flirten is de bedrijfsvloer. Zomaar even 81% van de ondervraagden heeft aangegeven ooit al eens geflirt te hebben met een collega of zelfs met de baas. 36% van de leden die werden ondervraagd hebben dan weer aangegeven daadwerkelijk al eens seks te hebben gehad op een bedrijfsfeestje met een collega.

Fantaseren niet meer dan normaal

Sigurd Vedal, de oprichter van de datingsite Victoria Milan stelt dat het niet meer dan normaal is dat mensen fantaseren over seks met een collega. “Tijdens het werk kan het zomaar gebeuren dat je gedachten afdwalen. Ook op een saai momentje is het niet meer dan normaal dat er even aan iets leukers en spannends wordt gedacht. Seks loert dan altijd om de hoek”.

Victoria Milan

De datingsite Victoria Milan is door de jaren heen op de Belgische datingmarkt uitgegroeid tot een absoluut begrip. Veel mensen die zich opgesloten voelen in hun relatie en nood hebben aan wat seksuele vrijheid kiezen er voor om zich op deze datingsite aan te melden. Het aanmelden is namelijk volledig gratis en je komt op Victoria Milan steevast in aanraking met zeer veel mannen en vrouwen die hetzelfde willen als jou, vluchten uit de sleur van hun relatie en dat nog het liefst met iemand die in dezelfde situatie zit. Het mag dan ook duidelijk zijn, kan jij jezelf vinden in deze situatie en zou je graag ook een nieuwe relatie willen met een fijne partner of ben je gewoon op zoek naar een fijne date? In al deze gevallen kan de datingsite Victoria Milan je meer dan waarschijnlijk van dienst zijn.